Voor 4 personen (bijgerecht)

Meng de vinaigrette en de groenten pas op de laatste moment onder de couscous, anders wordt de salade te wak.

  • 500 g couscous afgekoeld
  • 1/2 rode, groene en gele paprika
  • 1 tomaat
  • 1/4 komkommer
  • 30 g gedroogde abrikozen
  • 30 g rozijnen geweekt in water
  • 30 g noten mengeling
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • paar blaadjes verse munt
  • sap van 1 limoen
  • peper
  • zout
  • mespuntje kaneel
  • 30 ml olijfolie
  • snuifje suiker
  1. Maak de couscous zoals aangegeven op de verpakking en laat volledig afkoelen.
  2. Kuis de paprika’s en snij in blokjes.
  3. Ontpit de komkommer en snij in blokjes.
  4. pel en snijd de tomaat in blokjes
  5. Meng voor de vinaigrette het sap van de limoen met peper, zout, kaneel, suiker en olijfolie tot een mooie homogene saus.
  6. Meng de groenten, kruiden, rozijnen en noten onder de couscous.
  7. Schep er de vinaigrette over.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!