Voor 3 à 4 personen:

    • 100 g Kenia boontjes
    • 1 grote wortel (in blokjes)
    • 1/2 rode paprika (in blokjes)
    • 200 g couscous 
    • 1 teentje look (zeer fijn versnipperd)
    • ras el hanout kruidenmengeling
    • gedroogde oregano
    • 1 eetlepel gehakte en gedroogde peterselie
    • olijfolie
    • peper en zout
    1. Kuis de boontjes en kook 3 minuten in licht gezouten water.
    2. Verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
    3. Doe dit eveneens voor de wortelen maar laat deze 5 minuten koken.
    4. Doe een scheutje olijfolie met look en een snuifje oregano in een pan.
    5. Bak de paprika er even in aan.
    6. Voeg de overige groenten toe.
    7. Kruid met peper en zout en ras el hanout kruiden.
    8. Bereid ondertussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
    9. Schik de couscous op een schotel of pan en verdeel er de groenten over.
    10. Strooi er de peterselie over.

    Lekker met merguez worstjes!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

      U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

      Pin It on Pinterest

      Delen

      Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

      Delen

      Deel dit bericht met je vrienden!