• 10 scampi’s
  • 2 teentjes look (fijn gesneden)
  • 1 eetlepel zwarte-bonensaus
  • 1 eetlepel medium hot chilisaus
  • 1 eetlepel azijn
  • 3 eieren 
  • 3 sneetjes gekookte ham
  • 3 bladeren Chinese kool (reepjes)
  • 3 bosuitjes in ringetjes
  • 80 ml bouillon (kip)
  • 300 gr Chinese noedels 
  • arachideolie
  1. Pel de garnalen en kuis ze.
  2. Kook de noedels in ruim water met een scheutje arachideolie.
  3. Giet af en verfris onder koud stromend water.
  4. Meng er een scheutje arachideolie onder (zo gaan ze minder kleven).
  5. Klop de eieren los en kruid met peper en zout.
  6. Doe wat olie of boter in een pan, giet de eieren in de pan en bak een omelet.
  7. Snijd de omelet in kleinere stukjes.
  8. Snijd de ham in reepjes.
  9. Doe een scheutje arachideolie in een pan of wok en bak de knoflook goudbruin.
  10. Voeg de garnalen en de koolreepjes toe en roerbak ca. 2 minuten. 
  11. Voeg de noedels, sojasaus, zwarte-bonensaus, chilisaus, bouillon en azijn toe.
  12. Roerbak tot de saus mooi is opgenomen. 
  13. Voeg de omelet, bosuitjes en ham toe en warm nog even goed door.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!