- 1 rode paprika in blokjes
- 1 versnipperde ajuin
- 2 teentjes look (zeer fijn gesneden)
- 1/2 koffielepel korianderzaad
- 1/2 koffielepel komijn (fijn gemalen in een vijzel)
- 300 g Quorn fijngehakt
- 1 blik rode bonen (400g)
- 1 koffielepel hot chilisaus
- 1 blik gepelde tomaten in blokjes
- 1 koffielepel tomatenpuree
- 2 koffielepels maïs (uit blik)
- olijfolie
- 1 en 1/2 bouillonblokje (kip)
- Stoof de ajuin, paprika en de look een 5-tal minuten in olijfolie zonder kleuren.
- Voeg de gepelde tomaten, tomatenpuree,chilisaus, komijn, korianderzaad en Quorn toe.
- Laat 15 minuten onder deksel pruttelen.
- Voeg de bouillon, maïs en bonen toe.
- Warm nog even goed door.
Serveer met stokbrood of witte rijst.