• 1 rode paprika in blokjes
  • 1 versnipperde ajuin
  • 2 teentjes look (zeer fijn gesneden)
  • 1/2 koffielepel korianderzaad
  • 1/2 koffielepel komijn (fijn gemalen in een vijzel)
  • 300 g Quorn fijngehakt 
  • 1 blik rode bonen (400g)
  • 1 koffielepel hot chilisaus 
  • 1 blik gepelde tomaten in blokjes
  • 1 koffielepel tomatenpuree
  • 2 koffielepels maïs (uit blik)
  • olijfolie
  • 1 en 1/2 bouillonblokje (kip)
  1. Stoof de ajuin, paprika en de look een 5-tal minuten in olijfolie zonder kleuren.
  2. Voeg de gepelde tomaten, tomatenpuree,chilisaus, komijn, korianderzaad en Quorn toe.
  3. Laat 15 minuten onder deksel pruttelen.
  4. Voeg de bouillon, maïs en bonen toe.
  5. Warm nog even goed door.

Serveer met stokbrood of witte rijst.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!