Voor 3 personen:

  • 300 g cavatappi pasta (of een andere soort korte pasta)
  • een 10-tal groene kool bladeren
  • 200 g spekblokjes
  • 200 ml room
  • peper en zout
  1. Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Giet de pasta in een vergiet en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  3. Verwijder de minder mooie bladeren van de kool.
  4. Snijd de kool in dunne reepjes.
  5. Snijd het onderste harde gedeelte van het blad in kleine blokjes.
  6. Doe een klont boter in een ruime pan of pot.
  7. Stoof de kool 20 minuten op een zacht vuur gaar.
  8. Verwijder de kool en bak de spekjes krokant.
  9. Voeg de pasta en de kool bij de spekjes.
  10. Kruid met peper en zout en meng goed door elkaar.
  11. Giet er de room bij en warm goed door.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!