Voorgerecht (2 personen)

  • ca. 200 g runderfilet (zonder vet)
  • blokje parmezaan
  • enkele blaadjes basilicum (fijn gesneden)
  • het sap van een halve limoen
  • 3 à 4 eetlepels kwalitatieve olijfolie
  • peper van de molen
  • zout
  • huishoudfolie
  • een vleeshamer 
  1. Snijd een stukje van de runderfilet van ca. 7 cm op 1/2 cm dik.
  2. Neem een stuk huishoudfolie ingesmeerd met olijfolie.
  3. Leg het stukje vlees ertussen en klop met de vleeshamer flinterdun.
  4. Schik op deze manier een bord vol.
  5. Maak een vinaigrette met limoensap, olijfolie, basilicum en zout.
  6. Trek een aantal krullen van de kaas (met een scherp mes of een dunschiller).
  7. Giet vlak voor het serveren wat van de vinaigrette over het vlees.
  8. Schik er wat van de krullen parmezaan op.
  9. Werk af met peper van de molen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!