Voor 2 personen:
- 140 g tonijn uit blik
- 1/2 paprika in reepjes
- 1 wortel in reepjes
- 1 ajuin (versnipperd)
- 1 koffielepel paprikapoeder
- 1 koffielepel kappertjes
- 1 koffielepel gehakte peterselie
- olijfolie
- 1 teentje knoflook (versnipperd)
- 1 blik gepelde tomaten in stukjes
- zout
- zwarte peper v/d molen
- tabasco
- worcestersaus
- snuifje bruschetta kruiden.
- geraspte parmezaan
- 300 g penne
- Stoof de paprika, ajuin, look en de wortel aan in olijfolie.
- Voeg de gepelde tomaten toe.
- Kruid met peper en zout, bruschetta kruiden, een paar druppeltjes tabasco en worcestersaus.
- Laat 5 minuten pruttelen.
- Roer af en toe om.
- Laat de tonijn uitlekken en voeg toe aan de saus.
- Kook de penne zoals aangegeven op de verpakking.
- Meng de saus onder de penne en serveer de parmezaan apart.