Caloriearm : Geroerbakte kalkoen het honing
sep 2, 2008
Voor 3 personen:
- 500 g kalkoenfilet
- 125 g kastanjechampignons
- 1 theelepel fijn gehakte verse gember
- 1 teentje fijngehakte knoflook
- 60 ml honing
- 150 g keniaboontjes
- blikje maïskolfjes
- 1/2 rode paprika in reepjes
- zout
- 1 koffielepel geroosterde sesamolie
- Snijd de kalkoen in reepjes, meng er de honing, knoflook en gember onder, kruid met zout.
- Laat een aantal uren marineren in de koelkast.
- Kuis de boontjes en kook ze 3 minuten.
- Roerbak de kalkoen gaar in een pan met anti-aanbaklaag en de sesamolie.
- Haal de kalkoen eruit en roerbak de groenten 5 minuten.
- Voeg de kip er terug bij en warm nog even goed door.
Lekker met rijst!