Voor 3 personen:

  • 500 g kalkoenfilet
  • 125 g kastanjechampignons
  • 1 theelepel fijn gehakte verse gember
  • 1 teentje fijngehakte knoflook
  • 60 ml honing
  • 150 g keniaboontjes
  • blikje maïskolfjes
  • 1/2 rode paprika in reepjes
  • zout
  • 1 koffielepel geroosterde sesamolie
  1. Snijd de kalkoen in reepjes, meng er de honing, knoflook en gember onder, kruid met zout.
  2. Laat een aantal uren marineren in de koelkast.
  3. Kuis de boontjes en kook ze 3 minuten.
  4. Roerbak de kalkoen gaar in een pan met anti-aanbaklaag en de sesamolie.
  5. Haal de kalkoen eruit en roerbak de groenten 5 minuten.
  6. Voeg de kip er terug bij en warm nog even goed door.

Lekker met rijst!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!