Cake recept met zelfrijzend bakmeel

Ik gebruik een cakevorm van 25 cm op 10 cm.

  • 200 g zelfrijzend bakmeel (bv. Imperial)
  • 200 g suiker
  • 200 g goede boter
  • 4 eieren
  • enkele druppeltjes vanille-extract
  • bakpapier
  1. Laat de boter smelten op een zacht vuurtje of in de microgolfoven.
  2. Klop (met de mixer of keukenrobot) de eieren, suiker en vanille-extract goed op.
  3. Meng er de gesmolten boter onder.
  4. Zeef het bakmeel en meng eveneens onder de eiermassa.
  5. Verwarm de oven voor op 180°C.
  6. Wrijf de bakvorm in met een beetje boter en bekleed met bakpapier.
  7. Bak de cake in ca. 45 minuten op 180°C.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!