Ik heb van mijn schoonvader een externe harde schijf gekregen, eindelijk terug wat “ruimte” en moet ik niet zitten schipperen: zou ik deze bestanden nu wel weg doen of niet.

Hier vind je: “broodpudding met rozijn”

  • 300 g oud brood
  • 500 ml melk
  • 175 g suiker
  • 3 eieren
  • mespuntje kaneel
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • boter
  • vuurvaste schotel
  1. Breng de melk aan de kook.
  2. Breek het brood in kleinere stukken en meng het onder de melk.
  3. Laat het een tijdje weken.
  4. Voeg er nu suiker, eieren, kaneel en cacaopoeder bij en mix met een staafmixer fijn.
  5. Bestrijk een vuurvaste schotel in met boter en stort het broodmengsel erin.
  6. Bak in ca 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.
  7. Laat afkoelen.
  8. Bestrooi eventueel met een beetje cacaopoeder en bloemsuiker
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!