Voor ca. 10 (kleine) brochettes:

  • 350 runderbiefstuk “Chateaubriand”
  • 350 g varkenslapjes
  • 2 witte pensen (luikse)
  • 10 sneetjes spek
  • bbq-kruiden
  • worcestersaus
  • arachideolie
  • 1 ajuin
  • 1 rode en groene paprika
  1. Snijd de biefstuk en varkenslapjes in blokjes en kruid met bbq-kruiden.
  2. Meng er een scheutje worchestersaus en arachideolie onder.
  3. Rol het spek op en steek afwisselend de rest van het vlees en de groenten op de satéstokjes.
  4. Bak of grill.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!