Tonijnsalade met ei
Let erop dat de tonijn volledig droog is. Anders verwatert je salade. Druk eventueel het overtollige vocht met een aardappelstamper uit de tonijn. Lekker op brood of toastjes. Tonijnsalade met ei blikje tonijn (400 g) 6 eetlepels mayonaise 2 hardgekookte...
Restaurant Dirkjan Decock (Kortrijk)
Voor een goed restaurant durven we weleens omrijden. Dat deden we twee weken geleden ook om in Kortrijk de avond door te brengen bij Restaurant Dirkjan Decock. In een statig pand in het centrum van de stad treden we binnen in de persoonlijke ruimte van de chef Dirkjan...
Nazomer in Luzern
Vorig jaar trokken we na de zomervakantie naar de stad Luzern in het ons geliefde Zwitserland. We genoten er van een prachtige nazomer en kregen de kans de regio zowel culinair als op vlak van de natuur te ontdekken. Waar ligt Luzern? Luzern is een stad in...
Nazomer in Genève
Vorig jaar trokken we na de zomervakantie naar de stad Genève in het ons geliefde Zwitserland. We genoten er van een prachtige nazomer en kregen de kans de stad zowel culinair als op vlak van de natuur te ontdekken. Genève is een stad die lange tijd wat onder de radar...
Loirestreek: Nantes (Frankrijk)
Ook dit jaar trekken wij uit België weg voor een reis naar Frankrijk op het moment dat de scholen terug starten. We kunnen er enorm van genieten om, ondanks de drukte van een nieuwe werkweek (voor de meesten), onze koffers te pakken en betere oorden op te zoeken. Dit...
GreenPan – Koken in stijl
We zijn ons bewust van het feit dat we moeten inzetten op een gezonde planeet. GreenPan neemt de verantwoordelijkheid door als merk pannen te ontwikkelen met een PFAS-vrije ThermolonTM keramische antikleeflaag. Voordeel is dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen....