Biefstuk (of een brochette) en Provençaalse saus is een klassieker .
Een portie frietjes erbij… Lekker!

Voor 4 personen:

  • 1/2 rode paprika
  • 1 wortel 
  • 1 ajuin 
  • 1/2 courgette
  • 1 teentje look
  • 1 blik gepelde tomaten (blokjes)
  • 1 bouillonblokje (kip)
  • suiker
  • olijfolie
  • Provençaalse kruiden 
  • peper v/d molen
  1. Snijd de wortel, paprika en courgette in blokjes.
  2. Versnipper de ajuin.
  3. Snijd de look zeer fijn.
  4. Stoof de groentjes en de look een 5-tal minuten zonder kleuren in een scheutje olijfolie.
  5. Giet er het blik gepelde tomaten bij.
  6. Voeg het bouillonblokje, een koffielepel suiker en een snuifje Provençaalse kruiden toe. 
  7. Kruid met peper van de molen.
  8. Laat nog een 5-tal minuten zachtjes sudderen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!