jeroen-meus-sergio-herman

Foto: Rob Mitchell

Beer & Gastronomy ambassadeur 2015

Maandag werd de “Beer & Gastronomy” ambassadeur voor 2015 uitgeroepen door de prestigieuze Academy van “Het Biergenootschap der Lage Landen” (BGLL). Deze award bekroont een bekende Belgische persoonlijkheid die zich het voorbije jaar onderscheiden heeft door zijn of haar positieve bijdrage aan de promotie van bier en gastronomie. Vorig jaar mocht de Belgische chef Jeroen Meus de prijs in ontvangst nemen. Vandaag mocht Jeroen Meus de titel overdragen aan de nieuwe ambassadeur. In Duvel Depot in Puurs kreeg Sergio Herman en zijn team de award overhandigd door Jeroen Meus. Twee chefs die dezelfde passie delen, die van de gastronomie en die van de bieren. Sergio Herman is blij met deze titel en onderstreepte hoe belangrijk hij het vindt om met kwalitatieve streekproducten te werken: “Vandaag kan je niet meer om bier heen. De laatste jaren is de interesse daarvoor enorm gegroeid. Het is heel mooi om daarop in te spelen en je gasten ermee te verrassen. Niet alleen in een gerecht, maar ook als begeleider of waarom niet in cocktails?” Sergio Herman is de vierde Beer & Gastronomy ambassadeur. Jean Blaute, Joachim Boudens en Jeroen Meus gingen hem voor. Sergio Herman en zijn team nemen de taak op zich de Belgische speciaalbieren verder te promoten.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!