Recept gebaseerd op Bearnaisesaus van Kenwood.

Voor de gastrique

  • 300 ml droge witte wijn
  • 100 ml azijn
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • een 7-tal dragonstengels
  • peterseliestengels
  • één laurierblaadje
  • één takje tijm
  1. Doe alles in een potje en laat voor de helft inkoken.
  2. Giet door een vergiet en laat afkoelen.

Voor de Bearnaisesaus

  • 50 ml gastrique
  • 2 eierdooiers
  • 1 pakje (200g) Le Beurre des Chefs in blokjes
  • 2 eetlepels fijngehakte dragon
  • 1 eetlepel fijngehakte kervel
  • peper en zout
  1. Klop de eierdooiers met de gastrique schuimig met een garde en kruid met peper en zout.
  2. Giet in de kom en bevestig de flexikloper en het spatdeksel.
  3. Zet timer op 7 minuten, de temperatuur op 70°C en de snelheid op 3.
  4. Gebruik de pulsknop en voeg de boter één voor één toe.
  5. Meng er nu de dragon en kervel onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!