In zijn nieuwste Basic-boek toont Christophe Declercq hoe je meer dan 30 gemakkelijke en toch overheerlijke aperitiefhapjes kan maken van warme hapjes, gefrituurde hapjes, krokante koude hapjes, zachte koude hapjes tot hartige hapjes in een glaasje of een potje. Leer miniloempia’s maken of imponeer je gasten met je zelfgemaakte patémousse met vijgenjam of quiche met appel en geitenkaas.
Feesten wordt nog leuker met zelfgemaakte aperitiefhapjes. Zet alvast de drankjes koud en geniet van al dit lekkers.
Christophe Declercq is vakleraar banket en ijs aan de Brugse bakkerij-, slagerij- en hotelschool Ter Groene Poorte en is auteur van verschillende boeken over desserts. Voor Basic Aperitiefhapjes liet Christophe de dessertwereld achter zich en bewijst hij opnieuw dat iedereen fier kan zijn op een eigen zelfgemaakt gerecht.
Basic Aperitiefhapjes is vanaf 3 november beschikbaar in de boekhandel.