Appelmoes met stukjes


Ingrediënten

  • 1kg zachtzure appels (Schone van Boskoop)
  • 100g suiker
  • kaneel

Bereiding

  1. Schil de appels.
  2. Verwijder het klokhuis en snij in 4.
  3. Was de stukjes appel.
  4. Doe ze in een pan met een bodempje water en laat ze op een zacht vuur smelten.
  5. Roer regelmatig om!
  6. Roer er 100 gr suiker door.
  7. Wil je fijne appelmoes? Zet er de staafmixer even in of wrijf hem door een zeef.
  8. Laat de appelmoes afkoelen.
  9. Doe in een kom en strooi er voor het serveren wat kaneel over. 

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!