- Ajuinsoep met bladerdeegkorstje
- Aperitiefhapje in glaasje met zalm, kaas en verse kruiden
- Aperitiefhapje met gerookte forel, parelcouscous en mosterddressing
- aperitiefhapje: kipsaté (mini)
- Aperitiefhapje: visballetjes
- Bruschetta met calendroz
- Bruschetta met tomaten
- Cocktail met Calvados
- Crostini met zongedroogde tomaten en sardines
- Eenvoudig hapje met kip, groentjes en kruidenmayonaise
- Gebakken mosselen
- Gefrituurde scampi’s
- Gefrituurde visreepjes met remouladesaus
- Gevulde mini-pasteitjes (Zakouskis)
- Gevulde mini-pasteitjes (zakouskis)
- Groentjes met dipsausje
- Hapje in een glaasje
- Hapje met aardappel, Maredsous en schwarzwälder schinken
- Hapje met asperges, ei en grijze garnalen
- Hapje met biefstuk
- Hapje met gerookte paling
- Hapje met grijze garnalen
- Hapje met peer
- Hapje steak tartaar op mediterraanse wijze
- Haringhapje met dille
- Heerlijke dipsaus met roomkaas en tuinkruiden
- Krokant gefrituurde courgette
- Makkelijk hapje met “zalmmousse” in een glaasje
- Mini worstenbroodjes
- Paassalade voor bij het ontbijt, brunch of op toastjes
- Pizza hapjes maken
- Recept dumplings met kip
- Recept met zalm uit blik: zalige zalmspread
- Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
- Tapanade met zongedroogde tomaten
- Tapenade met groene olijven en cashewnoten
- Tapenade van paprika en ricotta
- Tartaar van maatjes
- Tartaar van zalm en garnalen
- Tempura van scampi’s
- Toastjes steak tartare met pickles
- Tonijnsalade met ei
- Vegetarische loempia’s (10 stuks):
- Vegetarische mini loempia
- Vietnamese loempia’s
- Wat kan je doen met mosselen die je over hebt?
- Zelfgemaakte toastjes
- Zomers recept met geitenkaas