Aardappelsalade
mei 9, 2008
- 1 kg vastkokende aardappelen (bv Nicola)
- 1 bosje radijzen
- 1 ajuin
- 100 gr volle yogurt
- 4 eetlepels mayonaise
- tijm
- 1/4 bouillonblokje (kip)
- 3 eieren
- Schil de aardappelen en snij in blokjes.
- Laat ca 10 minuten koken in water met zout en 1/4 bouillonblokje.
- De aardappel moet gaar zijn maar niet plat.
- Giet af in een vergiet en laat volledig afkoelen.
- Kook de eieren in 10 minuten en koel onmiddellijk af in ijskoud water.
- Pel en versnipper de ajuin.
- Kuis de radijsjes en snij in blokjes.
- Meng de yoghurt met de mayonaise.
- Kruid met peper, zout en een snuifje tijm.
- Pel de eieren en snij in stukjes.
- Meng de aardappel met de radijsjes, ajuin en ei.
- Meng er de mayonaise onder.