• 500 g aardappelen (in blokjes)
  • 1 ajuin (in ringen)
  • 1 teentje look (versnippert)
  • 40 g rozijnen
  • 1 koffielepel komijn (gekneusd in een vijzel)
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • snuifje cayennepeper
  • 300 g diepvries bladspinazie
  • 1/2 bouillon blokje (groenten)
  • olijfolie
  1. Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak de ajuin en de look een 5 tal minuten.
  2. voeg de aardappelen toe, kruid met komijn, paprikapoeder en cayennepeper.
  3. Laat 10 minuten bakken.
  4. Ontdooi ondertussen de diepvriesspinazie in een potje of de microgolfoven en laat even uitlekken in een vergiet.
  5. Voeg 2 dl water bij de aardappelen en het 1/2 bouillon blokje laat 10 minuten zachtjes koken onder deksel.
  6. Meng de spinazie en de rozijnen onder aardappelen en laat nog 2 minuten sudderen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!