Aardappel met spinazie en rozijnen
feb 1, 2013
- 500 g aardappelen (in blokjes)
- 1 ajuin (in ringen)
- 1 teentje look (versnippert)
- 40 g rozijnen
- 1 koffielepel komijn (gekneusd in een vijzel)
- 1 koffielepel paprikapoeder
- snuifje cayennepeper
- 300 g diepvries bladspinazie
- 1/2 bouillon blokje (groenten)
- olijfolie
- Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak de ajuin en de look een 5 tal minuten.
- voeg de aardappelen toe, kruid met komijn, paprikapoeder en cayennepeper.
- Laat 10 minuten bakken.
- Ontdooi ondertussen de diepvriesspinazie in een potje of de microgolfoven en laat even uitlekken in een vergiet.
- Voeg 2 dl water bij de aardappelen en het 1/2 bouillon blokje laat 10 minuten zachtjes koken onder deksel.
- Meng de spinazie en de rozijnen onder aardappelen en laat nog 2 minuten sudderen.