Omelet met mosselen

Na een mosseldiner hebben we altijd mosselen over. Wat doe je daar mee? Hier volgt een lekker receptje.

Omelet met mosselen

Voor 1 persoon

  • Een 15-tal gekookte mosselen
  • 2 eieren
  • bloem
  • peper en zout
  • eventueel gehakte peterselie
  • boter
  1. Haal de mosselen door de bloem.
  2. Klop de overtollige bloem van de mosselen (gebruik een zeefje).
  3. Kruid de eieren met zout en klop los met een garde.
  4. Laat een klontje boter smelten in een pan.
  5. Bak de mosseltjes goudbruin.
  6. Voeg de eieren toe en bak tot een omelet.
  7. Werk af met gehakte peterselie.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!