Ovenschotel-met-gehakt-en-aardappelpuree

Ovenschotel met gehakt en aardappelpuree

Wij noemen dit hier ook wel “Jagerschotel”. Dit weekend wordt het al iets frisser. Vriestemperaturen worden het nog net niet maar deze schotel smaakt uitstekend op een winterse dag.

  • 1 kg gehakt
  • 1 kg aardappelpuree
  • 1 ei
  • 30 g paneermeel
  • currypoeder
  • paprikapoeder
  • sambal
  • zout
  • peper v/d molen
  1. Breng het gehakt op smaak met de kruiden.
  2. Voeg het ei en het paneermeel toe en meng alles goed door elkaar.
  3. Verdeel het gehakt in een ovenschotel en verdeel er de puree bovenop.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
  5. Zet de ovenschotel 45 minuten in de oven.

Lekker met appelmoes!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!