• 500 g kalfsfricassee
  • 1 versnipperde ajuin
  • 150 g bloemkool in roosjes
  • 150 g broccoli in roosjes
  • tijm, laurier, peterselie
  • peper en zout
  • goede boter
  • aardappelzetmeel

  1. Kleur het vlees aan in een klontje gesmolten boter.
  2. Kruid met peper en zout.
  3. Doe het in een kookpot, zet juist onder met water.
  4. Stoof de ajuin eveneens aan in wat boter.
  5. Giet er wat water bij en maak de aanbaksels los.
  6. Voeg het bij het kalfsvlees.
  7. Voeg nu tijm, laurier, peterselie toe en laat 90 minuten zachtjes koken.
  8. Verdeel broccoli en bloemkool in roosjes en spoel in water.
  9. Als het kalfsvlees gaar is, voeg er dan broccoli en bloemkool bij en laat 10 minuten sudderen onder deksel.
  10. Los een beetje aardappelzetmeel op in water en bind er de saus mee.
  11. Kruid eventueel nog wat bij met peper en zout.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!