Ik heb van mijn schoonvader een externe harde schijf gekregen, eindelijk terug wat “ruimte” en moet ik niet zitten schipperen: zou ik deze bestanden nu wel weg doen of niet.
Hier vind je: “broodpudding met rozijn”
- 300 g oud brood
- 500 ml melk
- 175 g suiker
- 3 eieren
- mespuntje kaneel
- 1 eetlepel cacaopoeder
- boter
- vuurvaste schotel
- Breng de melk aan de kook.
- Breek het brood in kleinere stukken en meng het onder de melk.
- Laat het een tijdje weken.
- Voeg er nu suiker, eieren, kaneel en cacaopoeder bij en mix met een staafmixer fijn.
- Bestrijk een vuurvaste schotel in met boter en stort het broodmengsel erin.
- Bak in ca 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.
- Laat afkoelen.
- Bestrooi eventueel met een beetje cacaopoeder en bloemsuiker