Voor 3 à 4 personen:

  • 400 g kalkoenfilet
  • 100 g kastanjechampignons
  • 4 eetlepels maïsolie
  • 100 g doperwten (diepvries)
  • 1 eetlepel rode currypasta
  • 2 eetlepels vissaus
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel limoensap
  • 250 ml kokosmelk
  • 1 teentje fijngesneden knoflook
  • 1 koffielepel aardappelzetmeel, opgelost in water
  1. Snijd de kalkoenfilet in blokjes.
  2. Spoel de kastanjechampignons even onder koud stromend water.
  3. Snijd in schijfjes.
  4. Bak de kalkoen 3 minuten in de maïsolie.
  5. Voeg champignons en doperwtjes toe en stoof 1-2 minuten mee.
  6. Roer de currypasta, vissaus, sojasaus, citroensap en de kokosmelk door elkaar voeg dit mengsel aan het vlees toe.
  7. Warm nog 3 minuten goed door, bind met aardappelzetmeel.

Lekker met thaïse rijst.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!