Voor 3 à 4 personen:
- 400 g kalkoenfilet
- 100 g kastanjechampignons
- 4 eetlepels maïsolie
- 100 g doperwten (diepvries)
- 1 eetlepel rode currypasta
- 2 eetlepels vissaus
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel limoensap
- 250 ml kokosmelk
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 koffielepel aardappelzetmeel, opgelost in water
- Snijd de kalkoenfilet in blokjes.
- Spoel de kastanjechampignons even onder koud stromend water.
- Snijd in schijfjes.
- Bak de kalkoen 3 minuten in de maïsolie.
- Voeg champignons en doperwtjes toe en stoof 1-2 minuten mee.
- Roer de currypasta, vissaus, sojasaus, citroensap en de kokosmelk door elkaar voeg dit mengsel aan het vlees toe.
- Warm nog 3 minuten goed door, bind met aardappelzetmeel.
Lekker met thaïse rijst.