Voor 3 à 4 personen:

    • 200 g wortelen (in blokjes)
    • 200 g Kenia boontjes
    • 300 g aardappelen (zacht kokend)
    • 100 g diepvrieserwtjes
    • 1/2 courgette
    • 1 eetlepel mayonaise
    • provençaalse kruiden
    • witte wijnazijn
    • peper en zout
    • 300 g tonijn uit blik in olijfolie
    • 4 eieren
    • 1 krop salade
    1. Kook de eieren in 10 minuten.
    2. Giet af en verfris ze onmiddellijk onder koud stromend water.
    3. Snijd de groenten in blokjes.
    4. Kook de groenten allemaal (apart) juist gaar in gezouten water.
    5. Giet af in een vergiet.
    6. Verfris onmiddellijk onder koud stromend water (behalve de aardappelen).
    7. Doe de groenten in een kom.
    8. Voeg een scheutje azijn en mayonaise toe. 
    9. Kruid met peper, zout en een snuifje provençaalse kruiden.
    10. Meng alles onder mekaar.
    11. Pel de eieren en kuis de salade.   
    12. Giet de tonijn af.
    13. Schik de salade, macedoine, tonijn en het ei op een bord.
        Mis onze nieuwsbrief niet!

        Mis onze nieuwsbrief niet!

        Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

        U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

        Pin It on Pinterest

        Delen

        Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

        Delen

        Deel dit bericht met je vrienden!