Lekker als tapas, als bijgerecht of als hoofdgerecht met een salade.

  • 1 ajuin
  • 100 g chorizo
  • 500 g aardappelen (vastkokend)
  • 300 g gehakte spinazie (diepvries)
  • 80 g gemalen emmentaler
  • 4 eieren
  • zout
  • olijfolie
  • bakpapier
  1. Pel de ui en snij in ringen.
  2. Schil de aardappelen en snij in dunne plakjes.
  3. Verwijder het vel van de chorizo en snij in schijfjes.
  4. Bak de chorizo en de ajuin 3 minuten aan in een scheutje olijfolie.
  5. Haal het mengsel uit de pan en bak de aardappelschijfjes 6 minuten in de overgebleven olie.
  6. Laat de spinazie ontdooien zoals aangegeven op de verpakking.
  7. Laat uitlekken in een fijne zeef en druk er zoveel mogelijk vocht uit.
  8. Kluts de eieren met een klopper.
  9. Kruid met zout en meng er de kaas onder.
  10. Voeg de spinazie bij de ajuin en chorizo, meng er de aardappelen onder, kruid met zout.
  11. Neem een taartvorm en bekleed met bakpapier.
  12. Doe er het aardappelmengsel in en giet er het eiermengsel over.
  13. Bak af in een voorverwarmde oven van 200°C in ca. 20 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!