Crock-Pot goulash
nov 5, 2015
Crock-Pot goulash
- 1 kg stoofvlees (rund)
- ½ rode, groene en gele paprika (in blokjes)
- 1 wortel (in schijfjes)
- 1 ajuin (in halve ringen)
- 2 takjes selder (in stukjes)
- 250 g Parijse champignons (gehalveerd)
- 1 teentje look (zeer fijn gesneden)
- 500 g tomaten passata
- 2 koffielepels paprikapoeder
- ½ koffielepel provençaalse kruiden
- 1 bouillonblokje (rund)
- olijfolie
- 3 koffielepels maïzena
- Doe een scheut olijfolie in een pan.
- Bak er het vlees goudbruin in.
- Doe het vlees in de crock-pot.
- Blus de pan met een scheutje water en voeg eveneens bij het vlees.
- Voeg er nu de groenten, tomaten passata, kruiden en het bouillonblokje aan toe.
- Zet de Crock-pot voor 4 uur op stand 2.
- Los de maïzena op in een beetje water.
- Voeg het toe aan de goulash en zet op stand 2 voor 30 minuten.