• 400 g kalkoenfilet in reepjes
  • 250 g kastanje champignons
  • olijfolie
  • currypoeder, paprikapoeder, peper en zout.
  • busseltje pijpajuin
  • 250 ml room
  • 1 eetlepel sherry
  • 4 tomaten
  • 1 versnipperde ajuin
  • ca. 1 koffielepel aardappelzetmeel (bind de saus niet te dik)
  • 1/4 bouillonblokje (groenten)
  1. Pel de tomaten en snij in blokjes.
  2. Was de champignons (vlug) onder koud stromend water en snij in schijfjes.
  3. Pel en versnipper de ajuin.
  4. Doe een scheutje olijfolie in een pan en bak de kalkoenreepjes.
  5. Kruid met currypoeder, paprikapoeder, peper en zout.
  6. Haal de kalkoenreepjes uit de pan.
  7. Doe een beetje olijfolie in de pan en stoof de ajuin.
  8. Blus met sherry (laat volledig verdampen).
  9. Bak er de champignons bij en kruid met peper en zout.
  10. Voeg nu de tomaten en de room bij.
  11. Verkruimel er het bouillonblokje over.
  12. Laat nog even goed doorwarmen.
  13. Los het aardappelzetmeel op in een beetje water.
  14. Giet bij het gerecht en laat nog heel even koken.
  15. Strooi er wat versnipperde pijpajuin over.

Lekker met rijst!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!