Voor 2 personen:

  • 400 g magere varkenslapjes
  • 2 teentjes look
  • 2 ajuinen
  • 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400g)
  • 1 koffielepel tomatenpuree
  • 2 koffielepels hot chilisaus
  • 1/2 koffielepel komijnzaad
  • 1/2 koffielepel korianderzaad
  • 1 blik rode bonen
  • 1 rode en 1 groene paprika
  • 1 mager bouillonblokje (kip)
  • 1 koffielepel olijfolie
  1. Snijd het vlees in zeer kleine blokjes.
  2. Hak of vijzel de komijn en koriander fijn.
  3. Versnipper de ajuin en look.
  4. Snijd de paprika in kleine blokjes.
  5. Doe de olijfolie in een kookpot en fruit ajuin, look en het vlees aan.
  6. Roer de gepelde tomaten, tomatenpuree, chilisaus, komijn, koriander er onder.
  7. Laat 30 minuten onder deksel zachtjes pruttelen.
  8. Schep er de bonen en paprika onder en roer tot ze goed heet zijn.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!