• 150 g knolselder
  • 1 ajuin
  • 400 g pompoen + 40 g voor het garnituur
  • 1 wit van prei
  • 4 bouillonblokjes (rund)
  • 1 tomaat
  • tabasco
  • worcestersaus
  • 2,5 liter water
  • 1 blik gepelde tomaten (400g)
  • 10 ml room
  1. Kuis de groenten, snijd in kleinere stukken.
  2. Doe de groenten in een kookpot.
  3. Giet er het water en het blik gepelde tomaten bij.
  4. Voeg er de bouillonblokjes en een paar druppeltjes tabasco aan toe.
  5. Laat 30 minuten koken.
  6. Pel de tomaat en snijd in blokjes
  7. Snijd de 40 g pompoen in blokjes.
  8. Mix de soep met een staafmixer
  9. Voeg er de room en een scheutje worcestersaus aan toe.
  10. Laat de tomaten en pompoenblokjes 8 minuten in de soep koken.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!