• 200 g fijngehakte gemengde noten (hazelnoten, amandelen, cashewnoten, pijnboompitten, kokos…)
  • 150 boter op kamertemperatuur
  • 150 g bloem
  • 4 eieren
  • 150 g kristalsuiker
  • 7 g bakpoeder
  1. Splits de eieren.
  2. Meng de eierdooiers een voor een onder de zachte boter.
  3. Meng er de suiker en gemengde noten onder.
  4. Meng het bakpoeder onder de bloem en zeef het bij het notenmengsel.
  5. Meng goed.
  6. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het mengsel.
  7. Bedek een ronde bakring met bakpapier en schep er het beslag in.
  8. Bak in een voorverwarmde oven van 180°C in ca. 60 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!