• 600 g aardappelen
  • 300 g knolselder
  • 60 ml room
  • peper en zout, nootmuskaat
  • gemalen kaas
  • paneermeel
  1. Kuis de aardappelen en knolselder, snijd in gelijke delen.
  2. Kook de aardappelen en knolselder in ca. 20 minuten gaar in gezouten water.
  3. Giet de groenten af.
  4. Voeg room toe, kruid met peper, zout en nootmuskaat, plet met een aardappelstamper.
  5. Doe in ovenpotjes.
  6. Strooi er gemalen kaas en paneermeel over.
  7. Warm op en gratineer in een oven van 180°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!