recept-voor-zoetzure-saus

recept voor zoetzure saus

  • 200 ml water
  • 50 ml azijn
  • 2 eetlepels ketchup
  • 1 koffielepel tomatenpuree
  • 1 ½ koffielepel maïzena
  • 1 g zout
  • sambal naar smaak (pikant!)
  1. Doe al de ingrediënten in een potje (uitgezonderd maïzena).
  2. Laat 1 minuut, al roerend met een klopper, koken.
  3. Los de maïzena op in een beetje water.
  4. Bind de saus, al roerend, met de maïzena.

Serveer warm of koud!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!