Lekkere ovenschotel die perfect past bij dit vriesweer.

Voor 3 à 4 personen:

  • 1 kipfilet
  • 2 wortelen in blokjes
  • 1 pastinaak in blokjes
  • 2 sjalotten in halve ringetjes
  • 2 eetlepels ketchup
  • 1/2 koffielepel hot chilisaus
  • 1 potje tomatenpuree (70g)
  • 1/2 blokje kippenbouillon
  • snuifje gedroogde tijm
  • aardappelpuree (van 1 kg aardappelen)
  • 300 ml water
  • olijfolie
  • gemalen kaas
  1. Klop de kipfilet dunner met een vleeshamer en snijd zeer klein.
  2. Bak kip en groenten 5 minuten in een scheutje olijfolie en roer af en toe om.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Voeg tomatenpuree, water, chilisaus, ketchup en tijm toe.
  5. Verkruimel er het 1/2 bouillonblokje over.
  6. Laat 5 minuten pruttelen.
  7. Doe het mengsel in een ovenschaal en schep er de puree op.
  8. Strooi er kaas en paneermeel over.
  9. Warm ca. 20 minuten op in een voorverwarmde oven van 200° C.
  10. Laat nog even gratineren onder de grill.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!