Voor 2 personen:

  • 140 g tonijn uit blik
  • 1/2 paprika in reepjes
  • 1 wortel in reepjes
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • 1 koffielepel kappertjes
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook (versnipperd)
  • 1 blik gepelde tomaten in stukjes
  • zout
  • zwarte peper v/d molen
  • tabasco
  • worcestersaus
  • snuifje bruschetta kruiden.
  • geraspte parmezaan
  • 300 g penne
  1. Stoof de paprika, ajuin, look en de wortel aan in olijfolie.
  2. Voeg de gepelde tomaten toe.
  3. Kruid met peper en zout, bruschetta kruiden, een paar druppeltjes tabasco en worcestersaus.
  4. Laat 5 minuten pruttelen.
  5. Roer af en toe om.
  6. Laat de tonijn uitlekken en voeg toe aan de saus.
  7. Kook de penne zoals aangegeven op de verpakking.
  8. Meng de saus onder de penne en serveer de parmezaan apart.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!