Voor 3 personen:

  • 6 eitjes
  • 40 g geraspte parmezaan
  • 1 bolletje mozzarella in blokjes
  • 50 g gemalen oude italiaanse kaas (Galbani Gran Gusto)
  • boter
  • peper en zout
  • 100 ml volle melk
  • bieslook (versnipperd)
  1. Verwarm de oven voor op 160°C.
  2. Kluts de eitjes met de parmezaan en de melk.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Laat wat boter smelten in een anti-aanbakpan.
  5. Doe de helft van de geklutste eieren in de pan, bak de onderkant gaar maar de bovenkant moet zacht blijven (= baveuse).
  6. Verdeel de helft van oude italiaanse kaas en mozzarella over de omelet en vouw dicht.
  7. Zet de omelet in de oven en laat de kaas smelten.
  8. Strooi er wat bieslook over.

Lekker met ciabatta!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!