• 1 kg kalfsbeenderen
  • 1 prei
  • 2 soepselderstengels
  • 2 wortelen
  • 1 grote ajuin
  • 1 koffielepel en een 1/2 zout
  • 1 blaadje laurier
  • peterseliestengels
  • takje tijm
  • 2 kruidnagels
  • peperbolletjes
  1. Kook de kalfsbeenderen even op in licht gezouten water.
  2. Giet af en verfris onder koud stromend water.
  3. Kuis wortelen, selder, prei en selder.
  4. Snijd grof.
  5. Pel de ajuin, snijd in de midden door en kleur de platte kant bruin in een pan zonder vetstof. Steek er de kruidnagels in.
  6. Doe nu de groenten, kruiden en kalfsbeenderen in een ruime kookpot.
  7. Zet onder met water.
  8. Breng aan de kook en laat ca. 5 uur zachtjes pruttelen.
  9. Giet de fond door een puntzeef.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!