Bijgerecht voor 2 personen:

  • 1/2 kop rijst
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 wortel
  • 2 sneetjes leerdammer of smaakvolle Milner
  • 80 g salami
  • ca. 20 g olijfolie
  • 5 g witte wijnazijn
  • peper en zout
  1. Kook de rijst ruim op voorhand gaar en laat afkoelen in een vergiet.
  2. Snijd de paprika, wortel, kaas en salami in kleine blokjes.
  3. Meng de groenten, kaas en salami onder de rijst en breng op smaak met olijfolie, witte wijnazijn, peper en zout.
  4. Laat een uurtje op smaak komen in de koelkast.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!