Voor 3 personen:

  • 1 kg kippenstoofvlees in kleine stukjes gesneden (bv van de markt)
  • 1 ijsbergsla
  • 1 tomaat
  • currypoeder
  • zout
  • komijn
  • olijfolie
  • peper en zout
  • ca. 2 eetlepels mayonaise
  • 1 teentje look zeer fijn gesneden
  • 1 eetlepel fijngehakt peterselie
  • 1 eetlepel fijn gesneden bieslook
  • 6 pitabroodjes
  1. Breng het vlees op smaak met currypoeder, zout, peper en een snuifje komijn.
  2. Meng er een scheutje olijfolie onder en laat een uur op smaak komen in de koelkast.
  3. Kuis de ijsbergsla en snijd in reepjes.
  4. Verwijder het vruchtvlees van de tomaten en snijd in blokjes.
  5. Meng de peterselie, look en de bieslook onder de mayonaise.
  6. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  7. Indien de saus te dik is voeg dan een klein beetje water toe.
  8. Bak de kip in een scheutje olijfolie.
  9. Snijd de pitabroodjes in, warm ze op en vul ze met de salade, tomaten en kip.
  10. Serveer er de saus bij.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!