Voor 3 à 4 personen:

  • 500 g aardappelen
  • 1 cervela worst
  • Een 10_tal kerstomaatjes
  • 3 rode sjalotten in stukjes
  • 5 eieren
  • 150 g oude gemalen kaas
  • peper en zout
  1. Schil de aardappelen en kook ze in ca. 10 minuten gaar in gezouten water.
  2. Snijd de worst en sjalot in stukjes.
  3. Stoof de sjalot even aan in een scheutje olijfolie.
  4. Kluts de eieren, kruid met peper en zout en meng er de kaas onder.
  5. Verwijder het steeltje van de kerstomaatjes en snijd in de helft door.
  6. Snijd de aardappelen in schijfjes en schik ze in een taartvorm.
  7. Verdeel de worst over de aardappelen.
  8. Giet er het eimengsel over.
  9. Schik er de kerstomaatjes op.
  10. Verwarm de oven voor op 180°C.
  11. Zet de tortilla 20 minuten in de oven.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!