Vandaag hebben we buiten mosselen gegeten. Het was nog bijzonder aangenaam van temperatuur. Iets anders recept dan de vorige mosselsaus op de blog. De Topaz kruiden geef wat meer pit aan de saus. Wat zit er allemaal in Topaz viskruiden: zout, koriander, kurkuma, mosterd, peulvruchten, komijn, peper, pilipili, look, fenegriek, venkel, kruidnagel, kardamaron, dextrose, peterselie. Lekker makkelijk!

Voor 2 à 3 personen:

  • 100 g mayonaise
  • 10 g mosterd
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • snuifje witte peper
  • Topaz viskruiden (Colruyt)
  • water
  1. Meng alles met een klopper.
  2. Breng op smaak met Topaz viskruiden en verdun met een klein beetje water.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!