Voor 3 personen:

  • 750 g scampi’s
  • 125 ml droge witte wijn
  • 100 ml tomaten passata
  • 100 ml room
  • Topas viskruiden
  • 2 wortelen in kleine blokjes
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 1/4 van een (pikant) groen pepertje
  • arachideolie
  • 1 teentje look (versnipperd)
  • zout
  • versnipperde bieslook
  1. Pel de scampi’s maar laat het staartje eraan.
  2. Kuis de scampi’s en droog ze met keukenpapier.
  3. Kruid ze met de viskruiden.
  4. Verwijder de zaadlijsten en de pitjes van het pepertje en snijd zeer fijn.
  5. Doe een scheutje arachideolie in een pan en laat heet worden.
  6. Voeg de scampi’s toe en kleur ze even aan.
  7. Voeg de groenten, groene peper en look toe.
  8. Laat even meestoven.
  9. Blus met de witte wijn en laat voor de helft inkoken.
  10. Voeg room en tomaten passata toe.
  11. Laat een 3-tal minuutjes pruttelen.
  12. Kruid eventueel met wat zout.
  13. Bestrooi met versnipperde bieslook.

Lekker met stokbrood!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!