Voor 3 personen:

  • 1 courgette in blokjes
  • 1 aubergine in blokjes
  • 1 tomaat in blokjes
  • teentje look (versnipperd)
  • 200 g gemalen rundvlees
  • 1/2 gele paprika in blokjes
  • 200 g gehakt
  • 1 kop rijst
  • 1/4 bouillonblokje (kip)
  • beetje gehakte peterselie
  • 3 eitjes 
  • 250 ml balade So Light 3%
  • peper en zout
  1. Fruit de groenten apart een 3-tal minuten in een pan met een scheutje olijfolie.
  2. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Bak het vlees met de look rul.
  4. Kruid met peper en zout.
  5. Kook de rijst met het bouillonblokje zoals aangegeven op de verpakking.
  6. Klop de eieren los met Balade So Light.
  7. Meng er de peterselie onder en kruid met peper en zout. 
  8. Doe de rijst in een vuurvaste schaal.
  9. Schik er de groenten op en giet er het eimengsel over.
  10. Zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!