Voor 2 à 3 personen:

  • 1 broccoli
  • kaassaus
  • 3 sneetjes ham
  •  beetje geraspte kaas en paneermeel
  1. Was de broccoli  en verdeel in roosjes.
  2. Kook ze in kokend gezouten water in ca.4-5 minuten.
  3. Giet af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  4. Maak de kaassaus, snijd de ham in reepjes en meng onder de kaassaus. 
  5. Schik de broccoli in een ovenschotel.
  6. Giet er de kaassaus over.
  7. Bestrooi met gemalen kaas en paneermeel.
  8. Zet in voorverwarmde oven van ca. 180C°.
  9. Laat eventueel nog ca.3-4 minuten gratineren onder de grill.

Tip: Je kan het harde gedeelte van de broccoli-steel wegsnijden en het lichtgroene gedeelte in blokjes snijden en mee koken! 

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!