voor 3 à 4 personen

  • 1 kop rijst
  • 2 wortelen
  • 1 raap
  • 1 aardappel
  • 1 handvol  diepvries erwtjes
  • een 20 tal Kenia boontjes
  • olijfolie
  • witte wijnazijn
  • peper en zout
  1. Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking, verfris onder koud stromend water, laat uitlekken.
  2. Snijd de wortelen, raap, aardappel in blokjes.
  3. Kook ze samen in licht gezouten water ca. 5 minuten beetgaar, giet af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  4. Kuis de Kenia boontjes.
  5. Kook de Kenia boontjes eveneens in ca. 5 minuten beetgaar in licht gezouten water, giet af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  6. Kook de erwtjes een 3 tal minuten in gezouten water en verfris onder koud stromend water.
  7. Doe de groenten in een mengkom en breng op smaak met een scheutje olijfolie en witte wijnazijn kruid met peper en zout.
  8. Doe dit eveneens voor de rijst.
  9. Meng nu de rijst en de groenten onder mekaar.

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!