voor 3 à 4 personen
- 1 kop rijst
- 2 wortelen
- 1 raap
- 1 aardappel
- 1 handvol diepvries erwtjes
- een 20 tal Kenia boontjes
- olijfolie
- witte wijnazijn
- peper en zout
- Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking, verfris onder koud stromend water, laat uitlekken.
- Snijd de wortelen, raap, aardappel in blokjes.
- Kook ze samen in licht gezouten water ca. 5 minuten beetgaar, giet af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
- Kuis de Kenia boontjes.
- Kook de Kenia boontjes eveneens in ca. 5 minuten beetgaar in licht gezouten water, giet af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
- Kook de erwtjes een 3 tal minuten in gezouten water en verfris onder koud stromend water.
- Doe de groenten in een mengkom en breng op smaak met een scheutje olijfolie en witte wijnazijn kruid met peper en zout.
- Doe dit eveneens voor de rijst.
- Meng nu de rijst en de groenten onder mekaar.