Voor ca. 10 kleine cakejes:

  • 100 g goede boter (op kamertemperatuur)
  • 3 eieren
  • 100 g zelfrijzend bakmeel
  • 50 g chocolade druppels
  • 100 g witte kristalsuiker
  • muffinbakvorm + papieren  vormpjes
  1. Doe de boter, suiker, eieren en bloem in een kom en klop met de mixer (gebruik de gardes) tot een glad mengsel.
  2. Meng er de chocolade druppels onder.
  3. Verwarm de oven voor op 190°C.
  4. Bekleed een muffinvorm met de papieren vormpjes.
  5. Doe in ieder vormpje een lepel van het beslag.
  6. Bak de cakejes in ca. 20 minuten goudbruin.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!