Apertiefhapje:

  • een 6 tal grote kastanjechampignons
  • 70 g chorizo
  • 2 sjalotten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • een eetlepel gehakte peterselie
  1. Spoel de kastanjechampignons vlug onder koud stromend water.
  2. Haal de steeltjes uit de champignons en hol nog wat verder uit indien nodig.
  3. Versnipper de sjalot.
  4. Verwijder het velletje van de chorizo en snijd in kleine blokjes.
  5. Fruit sjalot en de chorizo even aan in de olijfolie, meng er de peterselie onder.
  6. Vul de champignons op met het chorizo mengsel.
  7. Zet een 12 tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!