Oma's tomaten groentesoep

Oma’s tomaten-groentesoep met balletjes en vermicelli

  •  1 liter tomatenpassata
  • ca. 1,5 liter water
  • 1 ajuin
  • 3 wortelen
  • stukje knolselder
  • 1 prei
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 3 bouillonblokjes (kip)
  • handvol vermicelli
  • boter
  • blikje soepballetjes of maak ze zelf
  • peper
  1. Kuis en snijd de groenten in stukjes.
  2. Doe een klontje boter in een pot en stoof de groenten even aan.
  3. Voeg tomatenpassata, water en bouillon toe.
  4. Laat 25 minuten onder deksel zachtjes koken.
  5. Voeg de vermicelli toe en laat nog 5 minuten koken.
  6. Kruid met peper.
  7. Voeg de balletjes en de peterselie toe.
  8. Warm nog even goed door en serveer.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!