Dessert voor 4 personen.
- 3 eierdooiers
- 1 zakje vanillesuiker bourbon
- 22 g kristalsuiker
- 165 ml kokosmelk
- 125 volle melk
- mespuntje kaneelpoeder
- rietsuiker (afwerking)
- Klop met een mixer (gebruik de garde) de eierdooiers en de suiker dik en romig (8 g vanillesuiker + 22 g kristalsuiker).
- Breng de kokosmelk en de volle melk aan de kook. Zet van het vuur en laat 5 minuten afkoelen.
- Meng rustig het kokosmengsel onder het opgeklopte eiermengsel.
- Giet het mengsel in 4 vuurvaste potjes en dek de potjes af met aluminiumfolie.
- Zet de potjes op het rooster van de stoomoven en stoom 35 minuten.
- Laat de potjes afkoelen in de koelkast.
- Bestrooi met rietsuiker en karameliseer met een brandertje.
- Serveer onmiddellijk!